Politica de retur

Returul produselor poate fi realizat doar după notificarea prealabilă a Castelului Sturdza.

 

Cum pot returna un produs/o comandă? 

Cumpărătorul are dreptul să returneze un Bun sau să renunțe la un Serviciu în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a Bunurilor.

Returul produselor poate fi realizat doar după notificarea prealabilă a Castelului Sturdza. În acest scop, vă rugăm să trimiteți solicitarea dvs. de retur prin email la contact@miclauseni.ro sau prin formularul de contact de pe situl www.miclauseni.ro.  Cererea dvs. va fi confirmată în cel mult două zile lucrătoare.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în situația în care acestea nu au suferit deteriorări. În această situație puteți opta fie pentru achiziționarea altor produse, fie pentru returnarea contravalorii comenzii, aceasta urmând să vă fie livrată în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la denunțarea unilaterală formulată în scris.

Orice reclamație privind starea produselor livrate la clienți va fi adusă la cunoștința firmei noastre în maximum 48 de ore de la primirea acestora, prin e-mail la contact@miclauseni.ro sau prin formularul de contact de pe situl www.miclauseni.ro

În cazul în care produsele nu se pot livra sau integritatea le este afectată pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea sumelor încasate deja de Castelul Sturdza, dar nu și despăgubiri suplimentare. Valoarea maximă a obligațiilor companiei noastre față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare a unui colet/produs este valoarea sumei încasate de la client pentru respectiva comandă. 

 În ce condiții pot returna produsele?

În orice situație de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost trimise clientului (cu excepția defectelor deja semnalate de Client în corespondența cu Castelul Sturdza), împreună cu toate documentele care le-au însoțit (bon fiscal, factură etc.).

În cazul alimentelor, nu pot fi returnate produsele care sunt susceptibile de deteriorare sau expirare rapida (spre exemplu, produsele afumate, salatele etc).

Obiectele nu trebuie să prezinte urme de uzură, pete, zgârieturi, rupere, îndoire sau deteriorare prin udare, ardere etc.

Obiectele înfoliate, în cazul în care au fost comandate mai multe exemplare de același tip, pot fi returnate doar în folie, cu excepția unui singur exemplar, care poate fi desfăcut.

Produsele care au fost ridicate de la sediul nostru sau au fost livrate personal nu pot fi returnate.

Dacă returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau dacă clientul a expediat obiectele fără a obține în prealabil confirmarea cererii de retur, costul transportului înapoi către cumpărător se va face pe cheltuiala acestuia.

În cât timp primesc banii înapoi în urma returului efectuat?

Banii se vor returna în termen de maxim 30 zile calendaristice de la primirea produsului returnat către noi, fie într-un în cont bancar indicat de dumneavoastră, fie prin mandat poștal.

Dacă plata a fost efectuată cu card bancar online, restituirea se va efectua în contul respectiv.

Adresa de returnare a produselor este: Castelul Sturdza, sat Miclăușeni, comuna Butea, județul Iași.

Pentru orice problemă întâmpinată, vă rugăm să ne contactați prin email (contact@miclauseni.ro) sau telefon (0728880575).

Cos

Autentificare

Nu ai inca un cont?

MARȚI, 6 IUNIE 2023, CASTELUL NU ARE PROGRAM DE VIZITARE.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

Cauta produse