Pachete turistice

Pachete turistice

Pachet Team Building

DISPONIBILITATE

GRUP MINIM 12 PERS.

Teambuilding La Castel

PREGATESTE-TE SA FII UIMIT

Uimește-ți colaboratorii sau încântă-ți echipa prin alegerea unui teambuilding la castel. Deconectati-va cu adevarat într-un cadru istoric boem si elegant. Te vom ajuta sa creezi o atmosfera de relaxare și uitare de cotidian prin activități bine gândite, savurarea meniurilor nobile și facilitarea desfășurării activităților de tip “training” în cadrul castelului și împrejurimile acestuia.

Continut Pachet

PRIMIREA INVITATILOR

DURATA: 1 ORA

Servirea ceaiului, cafelei și a gustărilor, toate pregătite conform etichetei de la Castel.

PREZENTAREA CASTELULUI STURDZA

DURATA: 2 ORE

Veti descoperi istoria și secretele castelului alături de un ghid profesionist. La sfârșitul acestui tur complet, vom servi o gustare caldă pe terasă principală a castelului.

ACTIVITATI TEAMBUILDING

DURATA: 4 ORE

Acum veți descoperi întreg Domeniul Miclauseni cu ajutorul activităților cu caracter sportiv, educativ sau recreativ. Activități de tip workshop sau training-putem facilita realizarea de workshopuri sau traininguri în cadrul castelului.

MASA FESTIVA

DURATA: 2 ORE

Ne vom retrage în Salonul castelului pentru a servi masa într-un cadru deosebit. Meniurile realizate pe baza retetarului familiei Sturdza va vor purta in vremuri pline de rafinament si eleganta.

INCHEIEREA PROGRAMULUI

TEAMBUILDING

Acum aveti ocazia sa va scrieti parerile în Cartea de Oaspeti a Castelului Sturdza si sa ne luam ramas bun într-o atmosfera plina de eleganta.

Pachet Mini-tabara Copiilor

DISPONIBILITATE

GRUP MINIM 20 COPII

Tabara la Castel

COPII INTR-O LUME DE BASM

Impresioneaza-i pe cei mici prin alegerea acestui pachet, gandit sa introduca copii intr-o lume de basm. Ne propunem sa alungam sedentarismul si ecranele din viata copiilor dvs, pret de o zi. Ne asiguram de realizarea unei mini-tabere de succes cu ajutorul urmatoarelor activitati:

Activitati

IN TABARA DE LA CASTEL

ATELIER DE CREATIE

Vom amenaja gradina sau unul din saloanele Castelului, astfel incat cei mici sa isi manifeste creativitatea, indrumati de profesionisti din domeniul artelor plastice. Pictura pe lemn sau obiecte ceramice va fi principala activitate menita sa dea frau liber imaginatiei copiilor.

ATELIER DE GATIT

Bucatarii nostri priceputi în realizarea de meniuri de la 1800, vor prezenta celor mici ce inseamna creativitatea culinara. Alaturi de acestia, copii vor invata sa prepare un meniu complet desprins din filele cartii de bucate a familiei Sturdza. Bineinteles, se va servi masa intr-un cadru festiv în Salonul Castelului.

TEATRU LA CASTEL

Deoarece ne mandrim cu cel mai impresionant decor – Castelul Miclauseni – putem organiza piese de teatru clasice sau teatru de papusi in acest cadru de basm. Garantam bucuria copiilor.

ATELIER DE LECTURA

De la Harap Alb la Robin Hood, vrem sa le prezentam copiilor ce înseamnă o după-amiază la Castel, înconjurați de cărți și imagini de poveste. Tot ce trebuie să faci, este să ne spui cine este personajul preferat al invitaților noștri, iar noi vom realiză atelierul în jurul acestuia.

TIR CU ARCUL

Fascinația celor mici pentru arme medievale este bine cunoscută, însă tirul cu arcul lângă un castel adevărat, poate transformă această fascinație în pasiune. Personalul avizat în organizarea de astfel de sesiuni va fi mereu lângă cei mici pentru a oferi îndrumarea necesară cât și siguranță evenimentului.

EXPLORARE PARC

TREASUREHUNT

Încărcați de energie, cei mici vor descoperi Parcul familiei Sturdza, realizat în stil englezesc, ce se întinde pe 30 de hectare. Specialiști din domeniu vor predă noțiuni de orientare în spațiu cu busolă dar și tehnici de identificare a arborilor. Totodată se pot organiza jocuri de tip “trasurehunt” pe diferite teme.

ZUMBA

Alungam sedentarismul în cel mai zumba mod posibil pe muzică de cea mai bună calitate. Instructorii noștri vor amenaja parcul Castelului astfel încat cei mici să se bucure de o sesiune de dans în mijlocul naturii.

NOTA: Putem construi impreuna experientele memorabile ale copiilor tai. Asadar, contacteaza-ne sa discutam ce tip de activitati doresti sa incluzi in acest pachet.

Pachet Dragoste de Frumos

Dragoste de frumos

LA CASTEL

Sărbătorim cel mai nobil sentiment-dragostea-intr-o atmosfera plina de eleganta si rafinament. Lasa-te purtat intr-o epoca in care respectul, arta si bunele maniere faceau parte din cotidian.

CALATORIA TA VA INCEPE ASTFEL

Ne intampinam musafirii cu un ceai si o gustare, servite in gradina castelului. Tot acum, va oferim posibiliteatea de a va desprinde de epoca moderna si a adopta o tinută altfel. De la joben si baston pentru domni, la umbrelute si mănusi de dantela pentru doamne, veti putea crea o vestimentatie demna de un castel.

Cos

Autentificare

Nu ai inca un cont?

Cauta produse