Casa Macrina

Clădire istorică situată în vecinătatea Castelului Sturdza, Casa Macrina a fost amenajată în anul 2009 ca locație de cazare care răspunde necesităților de confort actuale. Parcul dendrologic, Castelul Sturdza și Mănăstirea aflată în apropiere recomandă locația noastră pentru familiile cu copii și turiștii dornici să se desprindă pentru o zi, sau mai multe, de agitația și stresul marilor orașe.

Structura camerelor și politica de prețuri:
– 2 apartamente matrimoniale. Preț – 200 lei / noapte.
– 1 apartament cu două camere, potrivit pentru 3 adulți sau o familie compusă din 2 adulți și 2 copii mai mici de 12 ani. Preț – 300 lei / noapte.
– 8 camere duble twin. Preț – 190 lei / noapte.
– 5 camere single. Preț – 130 lei / noapte.
Informații utile:
– Micul dejun nu este inclus în preț. Vă rugăm să țineți cont că în locația noastră se respectă perioadele de post.
– Pentru grupuri se oferă reduceri.
– Camerele nu sunt dotate cu televizoare.
– Fumatul, inclusiv țigara electronică, nu este permis în camere și holuri, conform legislației în vigoare. Sunt amenajate spații pentru fumători în aer liber.
– Regula generală nu permite cazarea în hotel a persoanelor însoțite de animale și păsări. În cazuri excepționale și numai cu acordul conducerii, se va permite cazarea animalelor de talie mica (max 7 kg), iar acest lucru se va face prin prezentarea la sosire a certificatului național/internațional de sănătate (cu toate vaccinările incluse).

CONTACT