Cartea de bucate îşi propune să aducă în atenţia cititorilor reţete din perioada Belle Époque, folosite în casele boierilor români, adaptate la gusturile şi obiceiurile culinare ale cititorilor contemporani. La acestea se adaugă reţete inspirate din alte bucătării (mediteraneană, orientală etc), care de asemenea au fost adaptate specificului românesc. Colecţia de reţete este completată de sfaturi şi idei practice privind organizarea bucătăriei, alcătuirea unui meniu şi aranjarea mesei. Întreaga carte îşi propune să se înscrie pe direcţia unui stil de viaţă sănătos, fără semipreparate, fast-food şi alte obiceiuri asemănătoare. Considerăm că oamenii contemporani, agresaţi şi afectaţi de stresul lumii moderne, au nevoie de o alimentaţie corectă, sănătoasă, iar modelul nostru este perioada Belle Époque. Editie îngrijită de Florentina Călmăţuianu. Rețete de Paula Șoiman. Ilustrații de Cristina Tudose
Data apariției: 2016
Număr pagini: 184
ISBN: 978-606-666-460-8
Tip coperta : cartonată
Format carte: 21 x 22 cm
Culoare interior: color
Recenzii
Nu există recenzii până acum.