Livrare

Livrarea produselor se face numai pe teritoriul României.

 

Urmărirea comenzii tale

După ce ați înregistrat comanda, puteți urmări statusul acesteia din contul dumneavoastră de client, în secțiunea “Comenzile mele”.

Modificare sau anulare comandă

Posibilitatea anulării unei comenzi sau livrări este disponibilă în contul dumneavoastră de client, secțiunea „Comenzile mele”. Alternativ, vă rugăm să trimiteți un email la contact@miclauseni.ro.

Modalități de livrare

Livrare prin curier rapid

Serviciul de livrare prin curier este eligibil pentru toate produsele cu excepția celor perisabile și este marcat la finalizarea comenzii, în secțiunea „Modalitate livrare”.

Pentru comenzi cu greutatea de cel mult 2 kg se va adauga un cost mediu de livrare de 15 lei. Costurile pot varia in funcție de greutatea coletului.

Livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 lei.

Livrare personală

Serviciul de livrare personală este eligibil pentru comenzile cu livrare în Iași, Târgu Frumos, Roman sau localități limitrofe și este marcat la finalizarea comenzii, în secțiunea „Modalitate livrare”.

Serviciul de livrare personală este gratuit pentru toate comenzile și se accepta atât plata la ridicare, cât și plata online.

Ridicare personală de la sediu

Serviciul de ridicare personala de la sediu este eligibil pentru toate produsele și este marcat la finalizarea comenzii, în secțiunea „Modalitate livrare”.

Serviciul de ridicare personala de la sediu este gratuit pentru toate comenzile și se accepta atât plata la ridicare, cât și plata online.

Pentru comenzi platite online, vă rugam sa aveți actul de identitate la dumneavoastră pentru a putea ridica produsele. Pentru persoanele juridice este necesară și o împuternicire din partea firmei.

Inchide
Cauta produse

Cos

Inchide

Autentificare

Inchide

Sidebar